27-04-09

drukke

dagen met véél emoties

waren het hier...
Moeke Brenda stelt het écht niet goed en we trachtten de financiële kant te spijzen door verkopen, een benefiet avond maar evenzzer een strijkmarathon..pff alles goed om niet na te denken wat de toekomst gaat brengen. Als je dan misbegrepen wordt ondanks je inzet naar vermogen dan knap je even af... dinsdag en woensdag zat ik meer mijn bed in dan er uit ... Ik had zo'n verdriet en voelde me vooral leeg en misbruik! Je mag 12 uur werken doet er 30 en dat is nog niet genoeg voor niemand niet ... ze stellen steeds dat je tekort doet aangezien ze denken dat ik terug voltijds aan het werk ben terwijl ik niet wil vertellen dat dit eigenlijk niet kan: ik ben doodmoe van deze depressie en zoveel emoties die erbij komen. God ik had nooit gedacht dat ik me ooit zo zou kunnen voelene en zeker niet dagen of weken aan een stuk. Ik die een energiebrok ben of moet ik zeggen was...?!

Anderen noemen het een dipje maar deze week sprak ik met een lotgenoot en de gelijkenissen zijn zo groot en herkenbaar: van het niet inslaap kunnen vallen tot het nachtelijk ontwaken, het immense zweten, de vergeetachtigheid die je in verlegenheid brengt want ze is echt extreem, hartkloppigen waarvan je denkt mijn hart gaat het begeven, zo intens moe zijn dan zelfs slapen niet helpt - zelfs dagen aan een stuk niet - het zo weinig kunnen doen in vergelijking met anders en toch je niet tot beweging toe kunnen aanzetten .. het gedoseerd afwegen wat je wel en niet gaat doen om toch niet in panne te vallen - want de panne waarin je terecht komt is zoveel dieper dan voorheen
waardoor je weet dat je er nooit bovenop zal geraken want je bent zo moe...

164283235244324162c487c  ik mis de zon!

Commentaren

Moekemama je moet écht wel voor jezelf gaan zorgen hoor nu! 't Is meer als vijf voor twaalf!
Dikke bemoedigende knuffel!
Liefs,

Gepost door: Bientje | 28-04-09

wel ik sluit me aan bij Bientje !!!
Ik herken veel van mezelf in je ... en we willen steeds de rots in de branding zijn ... maar wij zijn ook maar mensen. Verzorg je maar goed !!!

lieve groetjes

Gepost door: ann . | 29-04-09

Hier schijn de zon ! ! !
en ik stuur ze naar jouw
omdat je dit steuntje kan gebruiken
ik laat ze heel de week schijnen ! ! !

@ Ik sta ergens bij een medeblogger als blog van de week,
maar een fotoblogger van de week daar week ik ook niets van.
mocht je iets opvangen laat het me weten.
Bedankt voor de mooie complimentjes ! ! !
Gr.
P-TER

Gepost door: P-TER | 30-04-09

We kwamen toevallig op je blogje terecht. We willen je dan ook héél veel sterkte wensen om door deze zware periode te geraken.

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 01-05-09

Hoi, fijn dat je bij me langs kwam :-)
Iedereen tevreden stellen, lukt toch nooit. Altijd en overal zal er kritiek zijn.
Hopelijk wordt je inzet vroeg of laat WEL gewaardeerd!
Veel liefs,

Gepost door: Ri@ | 01-05-09

Ik wens je een fijne 1 ste mei en een fijn weekend

Gepost door: Yolanda | 01-05-09

Allé meiske, kop op !!! Je niet laten gaan hoor en rusten.... niks van anderen aantrekken... doen waar jij zin in hebt en wat jij nu aankunt...
Megadikke knuffel....

Gepost door: anita-angèle | 01-05-09

De commentaren zijn gesloten.