02-06-09

Op de spoed

kwamen we zondag terecht

na een heerlijk dagje uit naar domein Puyenbroeck samen met ons metekind Heide en petekind Pieterjan. 't busje zat vol met 9. Karel had een heerlijke picknick gemaakt zzoals we deden in Zweden met verse groenten, gekookte eitjes, croissants, pistolets, appels en nog lekkere desserts. Nat het eten eventjes de speeltuinen verkent en dan op stap naar het zwembad. Wat tegenvielwas dat het openbad nog gesloten was terwijl het zo schitterend weer was.

Een heerlijke tussenstop te Gent waar we heerlijke turkse pidé's hebben gegeten en dat voor geen geld. De turkse bakker was nog open om 20 uur én tuurlijk dat we brood, baklava, ayran meenamen naar huis.

Pieterjan wou nog eens op de ultra moderne urinoir gaan en dan richting huis...

Lieze slaat de deur van de bus met haar tienerlijke kracht dicht ALLEEN zaten mama haar vingers er nog tussen van mijn rechterhand; vier waren serieus geraakt en de middelvinger begon door de druk zelfs te bloeden. snel drukverband gehaald en eventjes tieren ... tja 't zag er niet goed uit... Heide en Pieterjan vlug thuis gaan afzetten, onze eigen kinderen thuis afzetten met richtlijnen en dan naar de spoed.

Op een uurtje waren we terug met de diagnose: breuk van de middelvingers gewricht en serieuze kneuzing van de twee andere vingers. Gips van mijn ganse hand tot aan mijn elleboog... mét draagband!
Merde, ik ben zo hulpeloos: enkel een hand kunnen gebruiken, de rest kan je je andere hand niet plooien..... probeer eens je haar te wassen met één hand: hoe krijg je nog maar de champoo op je hand... hihi wel grappige situaties...

De kinderen ontdekken plotseling dat mama toch wel meer doet dan ze denken. hihi zelfs mijne karel zegt dat ik goed geleverd ben...hihi

Commentaren

Ha op voorbereiding geweest voor de 5de juli?
Wat jammer van je vingers, hopelijk ben je er vlug vanaf!
@ Ik neem vanaf vanavond nieuwe medicatie, (de zoveelste)
we zijn beniewt wat het nu zal geven?
We houden de moet erin!
Gr.
P-TER

Gepost door: P-TER | 02-06-09

Al een beetje beter met je vinger?
Moet je dan links gaan stemmen zondag?
(met je linkerhand hé!)
Ik loop nu hele dagen rond als een zombie,
die pillen geven me een verdovend gevoel.
De dokter zegt dat dit een overgangsfase is,
maar de pijn, die blijft!
Hier regend het, maar maak er
toch iets zonnigs van vandaag!
Gr.
P-TER

Gepost door: P-TER | 05-06-09

De commentaren zijn gesloten.