01-08-09

gehackte visa

kaart...resultaat: 1500 euro af onze rekening vanuit honkong en Duitsland...Vandaar dat een aantal betalingen geblokkeerd werden in het buitenland....Wat een miserie:proces verbaal laten maken bij de politie, mijn kinderen onder de loep genomen, echtgenoot gevraagd of hij toch geen "strawberry cosmetics" gekocht zou hebben als verrassing voor me.... maar neen!

Het vervelende is wel dat je éérst moet betalen voor je deze kan betwisten?! We staan dus deze maand niet alleen in 't rood maar knal in 't rood!!! Misschien moet ik zelfs een boke gaan vragen aan ons mama potjandorie!! Maar ze hebben ons bij de bank verzekerd dat het heel snel kan gaan: minimum 10 dagen en dan weten we meer.

Toch nog eventjes zelf gebeld naar visa want de afrekening was tot 23/07 en ik heb mijn kaart maar kunnen blokkeren op 31/07 daar we de afrekening pas kregen op 31/07!Gelukkig is er geen geld meer afgegaan: wel weigeringen van betalingen die gelukkig niet door gingen wegens de maximum die bereikt was.. oef da's toch al iets!Maar vermoedelijk is de hacking gebeurt toen we een betaling deden voor onze caravan te Londen. Ze vroegen om per mail te bevestigen dat wij het waren én dat zou net de hacking geweest zijn...

Iedereen wees voorzichtig als je betaalt met PAYPAL en een email krijgt: je kan immers plotseling heel wat lichter zijn in je centen!

Commentaren

Oei dat is minder goed nieuws!
wij hebben hier ook nog boterhammetjes over!
hopelijk worden jullie snel van die misserie afgeholpen!
@ Als ik mijn foto's verklein en dan opsla,
dan doe ik dat met 'opslaan als' en geef ik de foto een andere naam.
Zo blijven je originelen staan en blijven ze groot!
Gr.
P-TER
PS: bij nog meer vragen mag je me altijd mailen,
je moet er niet bang van zijn ik heb nog niemand opgeëten! hihi

Gepost door: P-TER | 02-08-09

da's ook goed balem moeke mamma,
en nu ??

ander nummer aanvragen zeker ?

dank j ewel voor je bezoekje hé

Gepost door: klaproos | 02-08-09

De commentaren zijn gesloten.