30-09-09

2 avondlijke

Vergaderingen na elkaar

en nog een derde te verwachtten..da's véél voor vrijwilligerswerk!
Zeker als je weet dat we deze morgend drie uur lang een gesprek gehad hebben met een psychologe van het COS (Centrum voor ontwikkelingsstoornissen) met ons beidjes!

Het was eigenlijk enorm vermoeidend om steeds de harde warheid terug te vertellen en niet te verbloemen en dat was voor mij zeer confronterend: Ewoud zal steeds begeleiding nodig hebben en steeds heel veel ondersteuning en dit heel wat meer dan onze andere kinderen.... en wat brengt die verdomde toekomst dan wel niet?! Zeker als wij er niet meer zullen zijn?!!

En toch: gisteren werkt hij "gepest" op de school met zijn anders zijn: hij zou ne jood zijn omdat hij een haarvlechtje heeft door een vierde jaars bende maar hij is moedig geweest en heeft een leerkracht aangesproken. Deze liet hem via klasfoto's aanduiden wie het was en ze gingen mevr. de directeur inlichten.

Hij kwam wel met een triestig gezicht van de trein af en vertelde in de auto dat hij ruzie had gehad met grote jongens van de klas maar dat het opgelost was.... maar wel zoveel tranen in zijn ogen... Lieze vertelde verder: deze jongen was niet aan zijn proefstuk toe en was al een paar keer geschorst geweest....

Hij heeft het toch maar gedaan niet?! Hij heeft een oplossing gezocht in zijn nieuwe vreemde school en 't is nu alleen maar afwachtten wat hij morgen moet mee maken maar hij heeft het toch maar gedaan!!! Hij vond 1 oplossing!!! En dan ben ik zo fier op hem hoe knap hij dit gedaan heeft....

fiere mama

 

Commentaren

Hey Moekemama. Ik wens je nog een fijne vrijdag.

Gepost door: Martin | 02-10-09

Oei je zit ook met veel vrijwillegers werk!
Prachtige tekening hé!!!!
Eentje om in te kaderen en aan de muur ermee!!!
@ Een kite = vlieger in het Engels!
@ Oei je camera naar de knoppen!
Als je een compact wil, zou ik gaan voor een cannon,
je betaalt iets meer maar je hebt een degelijk toestel.
Ik werk met een nikonspiegelreflexcamera!
Gr.
P-TER

Gepost door: P-TER | 02-10-09

De commentaren zijn gesloten.